Wij zijn Sahal Zorg

Onze identiteit: Sahal Zorg is door de overheid erkende thuiszorgorganisatie. Wij bieden goede kwalitatieve zorg aan en werken samen met alle keten partners.

Missie

Onze missie

Bij Sahal Zorg staat de cliënt centraal. Wij bieden zorgvragers persoonlijke zorg volgens actuele richtlijnen aan. Rekening houdend met de levensstijl en levensbeschouwing en met een focus op het stimuleren van de zelfredzaamheid van de cliënt. Kwaliteit betekent dat we streven om te voldoen aan de wensen van de cliënten. We vinden het belangrijk dat er rekening wordt gehouden met de cliënt, in zijn/haar individuele kenmerken als persoonlijkheid, achtergrond, cultuur, religie, eigen leefstijl, keuzevrijheid, eigen regie en veiligheid. Samenwerking tussen professionals, cliënten en ondersteuners staan bij ons ook hoog in het vaandel.
Visie

Onze visie

Onze visie is om de cliënten zo veel mogelijk te ondersteunen met behoud van regie over hun leven. Dit zodat ze zolang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen. Wij staan voor respect, vertrouwen en kwaliteit. Wij besteden veel aandacht aan het optimaliseren van de interactie tussen cliënten, medewerkers en partijen. De cliënt staat bij ons geheel centraal, met in achtneming van de cliënt zijn/haar normen en waarden.

Raedeckerstraat 10B

5623 EX Eindhoven

Bel ons!

088-60 63 600

Openingstijden

ma-za: 09:00-17:00

Mail ons!

info@sahalzorg.nl